Niğde Belediyesi, Yetim Eli Derneği ile işbirliği yaparak, Gebere Barajı Mesire Alanında, yetim çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in ev sahipliğinde mesire alanında kahvaltı yapan, ardından da Macera Parkurunda da eğlencenin tadını çıkaran çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Yetim Eli Derneği Başkanı hayırsever Şahin Mercan, Birleşmiş Milletler İç Anadolu Saha Temsilcisi Faik Yılmaz’ın da katıldığı etkinlik, Gebere Barajı Mesire Alanında, yetim çocuklara kahvaltı verilmesiyle başladı.

-Başkan Özdemir, çocuklarla tek tek ilgilendi

Çocuklarla tek tek ilgilenen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Yetim Eli Derneği ile birlikte düzenledikleri bu tür organizasyonları devam ettirmeyi planladıkları belirtti.

Çocukların yüzündeki mutluluğu, gözlerindeki ışıltıyı görmekten mutluluk duyduklarını anlatan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Bizler yetim çocuklarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Devlet olarak, millet olarak, Belediye ve sivil toplum kuruluşları olarak her zaman onların yanında olacağız. Çünkü onlar bizim geleceğimiz, biz geleceğimizi çocuklarımıza emanet edeceğiz” diye konuştu.

-Dernek Başkanı Mercan’dan Başkan Özdemir’e teşekkür

Yetim Eli Derneği Başkanı Şahin Mercan ise dernek olarak yetim ve ihtiyaç sahibi olan çocukların belirlenmesi ve onlara yapılacak yardımlara aracılık etme noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, “Niğde Belediye Başkanımız Sayın Emrah Özdemir’e bu gün gerçekleştirdiğimiz bu güzel organizasyona ev sahipliği yaptığı için çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu bizi de mutlu ediyor” diye konuştu.

Bor’da Otizm Farkındalık Günü Etkinliği Bor’da Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

-Çocuklar, Macera Parkurunu çok sevdi

Çocuklar, kahvaltının ardından Niğde Belediye tarafından kısa bir süre önce hizmete açılan çocuk oyun grupları ve macera parkurunda doyasıya eğlendi. Dev salıncaklara, salto tramboline binen ve survivor oyun grubunda eğlenceli vakit geçiren çocuklar, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e ve Yetim Eli Derneği Başkanı Şahin Mercan’a teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim