Niğdeli bir ailenin SMA hastası 5 aylık Elif Sare bebek için başlatılan yardım kampanyaları kapsamında ‘’elifsareumutol’’ instagram hesabı üzerinden yapılan canlı yayınlarda Niğde Baro Başkanı Av. Alper Emin Öztürk ve Niğde Barosu avukatları 370 bin TL para topladı.

28 Şubat akşamı 20.00’de Niğde Baro Başkanı Av. Emir Alper Öztürk, SMMM Odası Başkanı Hikmet Bekil ve Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar yer aldı. Yaklaşık 1 saat süren canlı yayında yüzlerce sembolik bayrak bağışı yapıldı ve on binlerce lira para toplandı. Saat 21:00 itibariyle canlı yayına Niğde Baro Başkanlığı tarafından devam edilerek ilimizde faaliyet gösteren 20 avukat canlı yayına katılarak takipçilerinden destek olmaları istendi. Moderatör Seel Ajans sahibi Serdar Güleş ile Baro Başkanı Av. Emir Alper Öztürk ve yayına bağlanan avukatlarla şuana kadar yapılan canlı yayınlarda en çok bayrağın toplandığı bir kampanya yapıldı. Batman’dan İstanbul’a, Diyarbakır’dan İzmir’e, Adana’dan Ankara’ya yurdun dört bir yanından binlerce kişinin kampanyadan haberi olması sağlanırken gecenin sonunda 3700 sembolik bayrak, 370.000 TL para SMA TİP 1 hastası Elif SARE’ye destek için toplandı.

Kampanya hakkında görüşlerini canlı yayında paylaşan Baro Başkanı Av. Emir Alper Öztürk, Niğde’de yaşayan ve Niğdeli olan herkesi imkanı ölçüsünde Elif Sare’ye destek olmaya davet etti. Öztürk, Niğde’de bu hastalığa yakalanan tek çocuk olan Elif SARE için Niğde’deki tüm siyasetçilere, bürokratlara, STK temsilcilerine, Oda Başkanlarına, tüccarlara, esnaflara, işçilere, emeklilere yani 7’den 70’e herkesi imkanı ölçüsünde bu kampanyayı desteklemesini istedi. Bu kampanyaya destek olurken herkesin empati kurması gerektiğini belirten Öztürk, böyle bir hastalığın her eve girebileceğini , herkesin başına gelebileceğini bu yüzden de Elif Sare’nin ve ailesinin yalnız bırakılmaması gerektiğini kaydetti. Vodafone hatlardan 2717 ye sms atarak kampanyaya 20 tl bağışlanabilir. İş yerlerinde bulunan kumbalara bağışlar yapılabilir.

Iban numaralarına bağışlar yapılabilir.

TR900001500158007314821381

elifsaremahin

Vakifbank

Valilik'ten 'ZİRAİ DON' uyarısı Valilik'ten 'ZİRAİ DON' uyarısı

Editör: TE Bilişim