Niğde Öğretmenevinde verilen iftar yemeğine, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Niğde Üniversitesi Rektörü Adnan Görür, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İlçe ve belde belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Katırcıoğlu, siyasi partilerin temsilcileri, kurum müdürleri, STK temsilcileri, çok sayıda öğrenci, yetimlerle birlikte birlikte yaklaşık 700 kişi katıldı.

MÜSİAD Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, iftar programında yaptığı konuşmada, ‘’Bizi tekrar ramazan ayının bereketinde bu çatı altında toplayan rabbime hamdolsun. “Peygamber Efendimiz (s.a.v.); Gökyüzünün kapıları Ramazan ayının ilk gecesi açılır ve son günü gecesine kadar kapanmaz” buyuruyor. Diğer bir hadisi şeriflerinde de ŞURASI MUHAKKAK Kİ ORUÇLUNUN İFTARINI AÇTIĞI ZAMAN REDDİLMEYEN MAKBUL BİR DUASI VARDIR. (Beyhaki) buyuruyor. Bizlerde Efendimiz (s.a.v)’in hadisi şeriflerini, kalbimizden ve dilimizden düşürmeyerek Ramazan ayının bu manevi ikliminden en üst düzeyde istifade edeceğiz.

Bu ramazanı şerifin başta ülkemize, İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini, tüm Müslümanların iri ve diri olmasına vesile olmasını  Rabbimizden temenni ediyorum.

Niğde’nin iş dünyası olarak; gelecekten asla ümidimizi kesmeden sürekli ileri bakarak yolumuza devam edeceğiz. Bir düşünüründe dediği gibi “Hayat bisiklet kullanmaya benzer hem pedalı çevireceğiz hem de ileri bakacağız.”

Niğde Müsiad olarak bizler de 15 Haziran 2014 yılında teşkilatlanmamızı tamamladık. Kısa zamanda yaklaşık 2000 istihdam sayısına ulaştık.  Bundan sonra da Yüksek Ahlak ve yüksek teknoloji sloganımız doğrultusunda, ilimizin gelişmesine, kalkınmasına katkı sağlayacak, Türkiye ölçeğinde hakettiği noktaya ulaşması için gayret sarfedeceğiz.

Bugün böyle bereketli bir ortamda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

http://www.borhaber.net/yasam/musiad-nigdede-iftar-verdi-h17116.html

Posted by Bor Haber on 21 Haziran 2015 Pazar
Editör: TE Bilişim