Kızılay Niğde Şubesi ekipleri, kar nedeniyle Ulukışla Adana E -90 karayolunda kalan vatandaşlara kumanya dağıttı. Kızılay Niğde Şubesi ekiplerini araç sürücülerinin yanı sıra Çaykavak mevkiinde bulunan sokak hayvanlarını da unutmadı onlara da mama ve yiyecek desteğinde bulundu.

Niğde genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Ulukışla Adana E -90 karayolu Çaykavak mevkiinde yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda beklemek zorunda kalan araç sürücülerine Türk Kızılay’ı Niğde Şubesi ekiplerince kumanya dağıtarak ihtiyaçlarını gideriyor. Kara yolları ve İl Özel İdare ekiplerinin devam eden kar küreme ve tuzlama çalışmalarına Kızılay da kumanya dağıtımı il destek oluyor.

Şehirlerarası otoyolda ve karayollarında yoğun kar yağışı sebebiyle hareket edemeyen ve uzun kuyruklar oluşturan araçlarda saatlerce beklemek durumunda kalan vatandaşların yiyecek, içecek ve ısınma sıkıntısı çekmemesi için harekete geçen Niğde Kızılay ekipleri seferber oldu. Niğde Kızılay, hava durumunu da yetkililerle birlikte anbean takip ederek olumsuz bir hava koşulu yaşanması durumuna karşı teyakkuz halinde bekleyişini sürdürüyor.

20 Akülü Araba İhtiyaç Sahibi Engellilere Dağıtıldı 20 Akülü Araba İhtiyaç Sahibi Engellilere Dağıtıldı

Editör: TE Bilişim