KAPİMED Yönetim Kurulu ve Üyeleri Dinler Otel Genel Müdürü Yakup Dinler’i ziyaret etti.

 

KAPİMED yönetimi ve üyeleri Ürgüp ilçesinde Dinler Otel Genel Müdürü Yakup Dinler’i ziyaret ederek geçtiğimiz hafta dünyanın en iyi otelleri arasında Türkiye’den sadece Kayakapı Premium Caves-Cappadocia otelini bölgemize kazandırdıkları için teşekkür etti.


KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin burada yaptığı açıklamada, ‘’ Geçtiğimiz haftalarda sonuçları açıklanan ve Dünyanın en iyi otelleri arasında Türkiye’den sadece bölgemizde hizmet veren Kayakapı Premium Caves – Cappadocia bölgemize kazandırdığınız için Dinler Ailesine teşekkür ederiz. Umut ediyoruz ki bölgemize yapmış olduğunuz yatırımlarınız devam edecek. KAPİMED ailesi olarak sizleri bir kez daha tebrik ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

Dinler Otel Genel Müdürü Yakup Dinler ise ziyaretlerinden dolayı KAPİMED ailesine teşekkür ederken, Bölgemizi dünyanın her yerinde başarı ile temsil etmeye devam edeceğiz. Almış olduğumuz ödül tabi ki bizleri son derece mutlu etti. Ancak bu ödülden sonra yükümüz bir kat daha arttı. Dinler Ailesi olarak Kapadokya Bölgesinde yapmış olduğumuz hizmetleri aralıksız olarak devam ettireceğiz’’ ifadelerini kullandı.

 

KAPİMED Yönetiminin Dinler Otel ziyaretini Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı’da eşlik etti. 



Editör: TE Bilişim