Her ilişki de süre gelen tartışmalar aslında bunlar. Hepimizin yaşadığı klasik yaşanmışlıklar. Yine de konusu araştırma olmuş ve bakın bu araştırma sonucunda , kavgaların ortaya çıkma sebepleri nelermiş ?

Araştırmaya katılanlardan %38 ‘i eski sevgililer ‘den bahsedilmesinin sorun çıkarttığını söylüyor. Yani ilişkinizde konu eski sevgilin ise kavganın ilk sinyalleri çalıyor demektir.

Aynı araştırmaya göre %18 ‘i ise kavgaların düşünce ayrılıklarından olduğunu söylüyor. Siyasi , dini ve mezhep ayrılıkları ne yazık ki ilişkiyi sarsıyor. Bu yüzden bu konuları konuşurken oldukça dikkatli olmak gerekiyor.

İlişki içinde fazla rahat davranıyorsanız , yani ona etrafınız da insanlar varken rahatlıkla sarılıp , öpebiliyorsanız bu da tartışma yaratacak bir sorun. %13 lük bir kesim fazla rahat olmanın yada çekingen olmanın bir kavga sebebi olduğunu söylüyor.

Tek taraflı bir aktivite de ilişki de sorun olabiliyor. Yani bir aktivite de bulunacaksınız bunu beraber olduğunuz kişiyle yapmanız gerekiyor. Araştırmaya katılanların %13 ‘ü bunu ilişkileri içinde problem olarak görüyor.

Son olarak ilişkiyi kimin yöneteceği sorunu. Yani kimin sözü geçecek kimin söylediği yapılacak da diyebiliriz. Araştırmaya katılanların %11 ‘i bu konunun kendi içlerin de tartışma sebebi olduğunu söylüyorlar.

http://www.bizkadinlar.com/iliskiler/kadin-erkek-iliskisinde-kavga-sebepleri-h1035.html



Editör: TE Bilişim