Niğde Gençlik Merkezi Ramazan ayında da faaliyetlerine devam ediyor.

Niğde Gençlik Merkezinden yapılan açıklamada; Ülkemiz gençliğinin yerel ve evrensel sorunlara karşı duyarlılığının arttırılması, bu sorunların çözümünde aktif olarak yer almalarının ve kendi akranları başta olmak üzere toplumun her kesiminden insanla etkili iletişim kurmalarının sağlanması, gençlerin topluma karşı sorumluluk duygularının geliştirilerek iyilik yapmalarının alışkanlık haline dönüştürülmesi için  Bakanlığımız  gençlik merkezleri başta olmak üzere gençliğe yönelik diğer alanların da aktif olarak kullanılması  amacıyla Gençlerin iyilik Ağacı Projesi  uygulanmaktadır.

 

,Niğde Gençlik Merkezi  Gençlerin iyilik Ağacı Projesi  Ramazan ayında da etkinliklerine devam ediyor.

Ramazan ayı etkinliği kapsamında üyelerimize ve ailelerine Kampüs Gençlik Merkezinde İftar yemeği verildi. İftar yemeğine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN, Gençlik Merkezi  Müdürleri, Gençlik Çalışanları, Eğitmenler, Gençlik Merkezi Üyelerimiz ve aileleri katıldı. İftar yemeğinden önce  Kampüs Cami İmamı gençlerimiz ve aileleri ile sohbet ederek ardından  Kuran-ı Kerim okudu. Ezanla oruçlarını açtıktan sonra program Ney dinletisi ile devam etti.

 

Gençlerimiz ve aileleri yemekten memnun kaldıklarını, böyle etkinliklerin kaynaştırma için sıklıkla yapılması gerektiğini belitti. Niğde Gençlik Merkezi İyilik ağcımızı büyütmek amacıyla, Gençlik merkezi  üyesi gençlerimizle Huzurevi Ziyaretleri, SHÇEK Ziyaretleri, Kan Bağışı, Mavi Kapak Toplama, İftar yemekleri, Hayvan Barınağı ziyaretleri, Ağaç dikme kampanyaları,Çevre Temizliği, Çocuklara Kırtasiye malzemesi yardımı,  Kitap toplama vb faaliyetleri gönüllü gençlerimizle yaparak, topluma karşı sosyal  sorumluluk duygularını geliştirip iyilik yapmalarının alışkanlık haline getirmelerini sağlayıp, etkinliklerimize devam edeceğiz. “denildi.

 


Editör: TE Bilişim