İYİ Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından Niğdeli SMA Hastası Elif Sare'nin doğum gününde bir yardım kermesi düzenlenecek.

İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun yaptığı açıklamada; "İYİ Parti Niğde İl Başkanlığı olarak bir süredir yardım kampanyası sürdürülen Niğdeli SMA hastası minik Elif Sare için 23 Eylül 2022 Cuma günü Şadırvan Parkı’nda doğum günü sürprizi olarak anlamlı bir yardım kermesi düzenliyoruz.


SMA hastası Minik Elif Sare’yi yaşatabilmek için kamu görevlilerinin, STK’ların kuruluşların, halkın, siyasi, bürokrat, gurbetçiler ve hatta kumbarasını dahi bağışlayan birçok kesiminden bugüne kadar önemli destekler ve yardımlar gelse de dünyanın en pahalısı olan bu ilacına erişim hala sağlanabilmiş değil.


Bugüne kadar henüz toplam ilaç fiyatının yaklaşık yüzde 31’i civarında bir rakamının toplandığını belirten aileye umut, Elif Sare kızımıza sağlık için ‘Elif Sare’ye Umut Ol’ kampanyası altında İYİ Parti Niğde İl Teşkilatları adına bir kermes düzenleyeceğiz. Kermesimizin her kuruşu Elif Sare kızımızın diğer çocuklar gibi yaşama hakkına bağışlanacaktır. 


Bu kermesimize, siyasi görüş ayırt etmeksizin, kamu kurum kuruluşları fark etmeksizin, esnaf, iş insanları, sanayici, renk, dil, din ayrımı yapmaksızın, zengin fakir gözetmeden tüm halkımız ve yardımseverlerimiz davetlidir.


Amaç eğer bir çocuğu hayata bağlamak ise hepimiz bu taşın ağırlığını paylaşmalıyız. İnanıyoruz ki Niğde bu çocuğumuzun da bu yardım çığlığına kulak verecek kadim bir kültüre sahiptir.


Biz kermesimize hazırlanırken siz iyiliği kendine gerçek kabul etmiş olan ve Niğde’de yaşayan herkesi Elif kızımızın doğum günü kermes etkinliğine davetlisiniz. Kermesimize her türlü yiyecek içecek ve benzeri ürünler ile destek olmak isteyenlerle birlikte o gün biz orada olacağız ve sizleri bekleyeceğiz… 
Haydi sende ‘Elif Sare’ye Umut Ol’" dedi. 

NİÇEK: Başka bir kent başka bir Niğde mümkün NİÇEK: Başka bir kent başka bir Niğde mümkün

Editör: TE Bilişim