Niğde Belediyesi eski Başkanı ve Niğde Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi önceki başkanı merhum Murat Zeren’in ismi İstasyon Caddesi'ne verildi. 



Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Niğde Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Taygur, “Niğde Belediyesi eski Başkanı, Niğde Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi önceki başkanı merhum Murat Zeren’in ismini yaşatmak için geçtiğimiz Kasım ayı ortasında bir cadde adının tahsis edilmesini istemiştik.

 

Yönetim Kurulumuz ile birlikte konu hakkında gerekli ziyaretler gerçekleştirerek ilgili birimlere talebimizi iletip kooperatifimize yakın bir bulvar ve caddeye merhum Murat Zeren’in adının verilmesi konusunda girişimlerimiz oldu.

 

Bu girişimler neticesinde bu ayın meclis toplantısında İstasyon Caddesi’nin yani Tren İstasyonu’ndan Merkez Hükümet Meydanı’na kadar olan caddeye çok değerli ve kıymetli merhum başkanımızın ismi verildi. Böylece Murat Zeren ismi Murat Zeren Caddesi ile bir kez daha hafızalara kazınmış oldu. Niğde’nin ve çevre illerinde takdirini kazanan fakat elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Murat Zeren’in acısını ve adını unutmak mümkün değil.

 

Bizlerde çok değerli başkanımız Murat Zeren’den almış olduğumuz bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmek için tüm yönetici ve çalışanlarımızla birlikte canla başla mücadelemizi sürdürmekte karalıyız ve devam ettiriyoruz. Murat Zeren Niğde için bir değer ve önemli bir şahsiyettir. Bu değerin sonsuza dek yaşatılması için Murat Zeren isminin merkezi caddeye verilmesi sürecinde ve neticesinde desteğini esirgemeyen emek veren herkese çok teşekkür ederiz." dedi. 

 

Editör: TE Bilişim