Niğde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilerek Ayhan Şahenk Vakfı ve Boydak tarafından gönderilen yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

 

Niğde’de Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar devam ediyor. Ramazan ayının ilk haftasında 2 Bin 250 ihtiyaç sahibine yardım yapıldı. 

 

Her yıl düzenli olarak yapılan yardımlar Niğde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilerek ihtiyaç sahipleri vatandaşlara ulaştırılıyor.

 

Ayhan Şahenk Vakfı ve Boydak tarafından Niğde’ye gönderilen gıda kolileri ve yardım çekleri Ramazan ayının ilk haftasında tam 2250 kişiye dağıtıldı.

 

Niğde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nurettin Özgün, Ayhan Şahenk Vakfı tarafından gönderilen gıda kolilerinin 1250 kişiye dağıtıldığını, Boydak tarafından gönderilen bin adet 60 TL değerindeki gıda çeklerinin de Niğde’de bin kişiye ulaştırıldığını söyledi.

 

Özgün, ayrıca Devlet tarafından yapılacak yardımların henüz gelmediğini yardımın gelince dağıtılacağını söyleyerek yapılan bu yardımların Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirtti. 

 

Editör: TE Bilişim