Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Eski Özel Kalem Müdürü ve Bakanlık Müşaviri, Doğuş Holding A.Ş. Ankara Koordinatörü, Ayhan Şahenk Vakfı Niğde Temsilcisi Hasan İkizoğlu, önceki gün akşam saatlerinde geçirdiği Niğde’nin Merkezine bağlı Fertek Köyünde ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Doğuş Holding A.Ş. Ankara Koordinatörü, Ayhan Şahenk Vakfı Niğde Temsilcisi Hasan İkizoğlu, önceki gün saat: 17.00 sıralarında Fertek köyünde ikamet ettiği evinde aniden rahatsızlanması üzerine yakınları tarafından 112 Acil Servis’ten çağrılan ambulansla tedavi amacıyla Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 Doğuş Holding A.Ş. Ankara Koordinatörü, Ayhan Şahenk Vakfı Niğde Temsilcisi Hasan İkizoğlu’nun kalp krizi geçirmekte olduğunu belirleyen Niğde Devlet Hastanesi hekimleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp vefat etti.

Merhum Hasan İkizoğlu’nun cenazesinin bugün Cuma namazını müteakip Fertek Köyündeki Merkez Camiide kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verileceği belirlendi.

HASAN İKİZOĞLU KİMDİR?

“Hasan İkizoğlu, Niğde’nin Merkezine bağlı Fertek köyünde doğdu. Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nden mezun olmasının ardından Devlet İstatistik Enstitüsü’nde Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı.

Başbakanlık Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü’nde Organizasyon ve Metot Uzmanı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri görevlerinden bulundu.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü ve Bakanlık Müşavirliği görevini on bir yıl sürdürerek 1991 yılı Ekim ayında emekli oldu.

Özel Kalem Müdürleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstişare Kurulu üyesi olarak çalıştı.

Doğuş Holding A.Ş. Ankara Koordinatörü ve Ayhan Şahenk Vakfı Niğde Temsilcisi olarak görev yaptı.

Seçil İkizoğlu’nun eşi olan Hasan İkizoğlu’nun Meriç ve Şevket isimli iki çocuğu bulunuyor.”

Editör: TE Bilişim