Eylem Örgütlenme Derneği’nin gelenekselleşen milli bayram kutlaması devam ediyor. 23 Nisan’ın ilk dakikasında saatler 00:00 gösterdiğinde Niğde Hükümet Meydanı’nda toplanan gençler 1 dakikalık saygı duruşu, istiklal marşı okuduktan sonra “Ne Mutlu Türk’üm” sloganıyla kutlamalara başladılar.

Eylem Örgütlenme Derneği, Halkçı Gençlik Derneği, Anatolian Tigers Motor Kulübü üyelerinin katıldığı kutlama büyük bir Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri’nin açılmasıyla başladı.

Saatler gece yarısını gösterdiğinde HAGED Sözcüsü Gökhan Özbek tarafından 1 dakikalık saygı duruşuna davet edilen gençler, daha sonra hep birlikte İstiklal Marşı söylediler. Meydandan geçen araçların kornalarıyla eşlik ettiği etkinlikte, daha sonra “Ne Mutlu Türk’üm” sloganı atıldı.

30 Ağustos 2015’de başlayan gece yarısı Atatürk’ün huzurundayız etkinlikleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da sürdürülmesi takdir gördü.

Eylem Örgütlenme Derneği Niğde Temsilcisi Gafur Ateş ve HAGED Sözcüsü Gökhan Özbek yaptıkları ortak açıklamada; “Ulusal bayramlarımız hiçleştirilirken, bize mücadelesi ve ruhu ile örnek olmuş Atatürk’ün huzurunda olmak güç ve güven vermiştir. Bilinmesini isteriz ki, Atatürk’ün Türkiye’si sonsuza dek bölünmeden yaşayacaktır” denildi.



Editör: TE Bilişim