Yaklaşık 2 yıldır Niğde İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Ali Doğan Uludağ’ın tayininin Hatay’a çıkması nedeniyle Vali Necmeddin KILIÇ tarafından veda yemeği verildi.



Yemeğe Niğde Valisi Necmeddin KILIÇ, Vali Yardımcıları Hanlar İDEN, Hacı İbrahim TÜRKOĞLU, Mustafa KARACA ve Abdullah UÇGUN, İl Garnizon Komutanı Jan. Kd. Albay Ufuk NAYIR, Niğde Belediye Başkanı Faruk AKDOĞAN, Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin AKÇIL, Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin UĞURLU, N.Ü Rektörü Prof. Dr. Adnan GÖRÜR, Baro Başkanı Hüseyin DEMİRBİLEK, İl Genel Meclis Başkanı Erdal KOÇYİĞİT, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan ULUDAĞ, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile Basın Mensupları katıldı.

Gecede kısa bir konuşma yapan Niğde Valisi Necmeddin KILIÇ, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan ULUDAĞ’ın huzur ve güveni sağlamak için çok çaba gösterdiğini, işine sahip, işinden dolayı uykularını kaçıracak kadar işini takip eden, bünyesinde bulunan personeli üzerinde saygınlığı olan, halk içerisinde devletle halk münasebetlerini iyiye taşıyan bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyerek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Daha sonra Vali KILIÇ, Müdür ULUDAĞ’a ilimizdeki başarılı çalışmalarından dolayı hizmet plaketi ve başarı belgesi verdi.

Niğde’den ayrılacağı için üzgün olduğunu ifade eden İl Emniyet Müdürü Ali Doğan ULUDAĞ da böyle bir geceyi tertip ettikleri için Vali Necmeddin KILIÇ’a teşekkür ederek geceye katılanlara şükranlarını sundu. 


 

Editör: TE Bilişim