Niğde merkeze bağlı Dündarlı Kasabasında bakkaldan aldığı maytabın elinde patlaması sonucu elinden ve yüzünden yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Niğde merkeze bağlı Dündarlı Kasabasında meydana geldi. Ailesiyle birlikte Dündarlı ’ya yakınlarını ziyarete gelen 12 yaşındaki Abdullah Yiğit arkadaşlarıyla birlikte bir bakkaldan aldığı torpil olarak tabir edilen maytabın elinde patlaması sonucu 12 yaşındaki Yiğit’in elinde ve yüzünden yaralandı. Ailesi tarafından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yiğit hastanede yapılan müdahale sonrası taburcu edildi.

Dündarlı eski Belediye başkanı Hüseyin Çıkan, Dündarlı kasabamıza ailesiyle ziyarete gelen kayın biraderimin çocuğu  Abdullah Yiğit bir  bakkaldan patlayıcı torpil almış ve elinde patlaması nedeniyle yüzünde, elinde ve gözünde derin yaralar oluşmuş. Kasabamızda daha öncede ölümlü ve yaralanmalar sonucu birçok vatandaşımız zarar gördü. Bu yavrumuz ölümden döndü. Başka canlar zarar görmeden önlem alınmasını istiyoruz” dedi.
 



 
Editör: TE Bilişim