Niğde belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda suçüstü yakalan dilenciler, topladıkları paraları ekmek arasına sakladı. Zabıtanın dikkati ekmek ve poğaça arasına saklanan parayı ortaya çıkardı.

Niğde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaz ayının gelmesiyle birlikte artan dilencilere yönelik operasyonu gerçekleştirdi. Niğde Belediyesi Zabıta müdürlüğü Sivil ve resmi ekiplerce şehrin belirli noktalarında yaptığı operasyon sonucu 6 dilenci suçüstü yakalandı.

Üst aramasında fazla paraya rastlanılmayan dilenciler, topladıkları paraları, ekmek arasına ve Poğaça arasına koydular. Zabıtanın dikkati sonrasında bütün ekmek arasına ve Poğaça arasına saklanan kağıt ve bozuk para ortaya çıkartıldı

Gazetecilerin, ekmek arasına neden para sakladınız sorusuna cevap vermezken, ekmek arası para lezzetli oluyor mu sorusuna ise çok güzel bomba gibi diye cevap verdiler.

Paraları ekmeğin ve Poğaçanın arasına saklandığını fark eden zabıta ekipleri ise olay karşısında 'Yok artık. Ekmek arası para' diyerek şaşkınlıklarını dile getirdiler.

Yapılan operasyonun ardından dilencilerin üzerinden çıkan paralara tutanak ile el konulurken, Dilencilere idari işlem uygulandı.
 
Editör: TE Bilişim