Dündarlı Kasabası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kamar yaptığı açıklama da Ramazan Ayında Dündarlılı ihtiyaç sahibi hemşerilerine yardımda bulunduklarını söyledi.

 

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Kamar açıklamasında “ Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan derneğimiz kurulduğu tarihten bu yana hemşerilerimizin iyi günde, kötü günde hep yanında olmuştur. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayında yardıma muhtaç Dündarlılı hemşerilerimize gıda yardımında bulunmaktadır. Ramazan ayının başından bu güne kadar Niğde Merkezde bulunan 40 ailemize yardımda bulunduk. Yardım sever hemşerilerimizden yardımlar her gün gelmektedir. Ramazan ayının bitimine kadar belirlermiş olduğumuz 60 aileye gıda yardımında bulunacağız, “dedi.

 

Kamar açıklamasının devamında “ Derneğimize yardımlarını esirgemeyen özellikle Yurt dışından bize yardımda bulunan kıymetli hemşerilerimize, Yurdumuzun çeşitli bölgelerinden maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hemşerilerimize Yönetim kurulu ve şahsım adına çok teşekkür ederim” dedi.



Editör: TE Bilişim