Sağlık eski Bakanlarından, 18. ve 19. Dönem Niğde Milletvekili Dr. Doğan Baran Ölümünün 9. Yılında Bor'daki mezarı başında bugün ailesi, dostları, siyasiler ve Niğde ve Borlular tarafından anılacak. Anma programı saat:11.00’de başlayacak.


Uzun yıllar Niğde Milletvekilliği ve 52. Hükümet döneminde de Sağlık Bakanı olarak Niğde'ye ve ülkemize hizmet etmiş, yaptığı hizmetleri Niğde halkı tarafından takdirle anılan Dr. Doğan Baran'a gerek siyasiler, gerekse de Niğde ve Bor'dan gelen vatandaşlar unutmayıp bugün saat:11.00’de Bor’daki mezarı başında başlayacak anma programında vefa örneği sergilemeye devam edecekler.

Demokrat Parti Niğde İl Başkanı Nurettin Şenluk; “Bordaki mezarı başında Ayet el Kürsü, sure ve duaların ardından Baran'ın oğlu ailesi adına konuşma yapılacak. Merhum eski Sağlık Bakanı Dr. Doğan Baran’ın kabri başında yapmış olduğu faydalı işleri katılımcılarla birlikte yaşadıkları güzel canlı anılarla bir kez daha yad edeceğiz. Kıymetli büyüğümüz Dr. Doğan Baran’ı mezarı başındaki anma toplantısına halkımızın katılımlarını bekliyoruz” dedi. 



Editör: TE Bilişim