Dedeman Kapadokya, 2015’i unutamayacakları bir başlangıçla karşılamak isteyenleri “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni yaşamaya davet ediyor. Dedeman Kapadokya’nın Grup Modern Ankara Orkestrası ve DJ Berktuğ’un performanslarıyla renklenecek olan yılbaşı balosu programı zengin gala menüsü, limitsiz yerli içecek ve gece çorbasından oluşuyor. Balo Salonu’nda gerçekleşecek yeni yıl eğlencesi konaklama dahil kişi başı 300 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.


Dedeman Kapadokya yılbaşı eğlencesinde, minik konuklarını da unutmuyor. Çocuklar için hazırlanan özel baloda zengin alternatifli çocuk büfesi, limitsiz meşrubat, palyaço ve çizgi film gösterimi bulunuyor. Çocuk Balosu’nun fiyatı kişi başı 85 TL olarak sunuluyor.


Dileyen misafirler, saat 22.00’den sonra Dj Ateş’in hareketli ritimleriyle Dedeman Disco Inn’de eğlenceye sabahın ilk ışıklarına kadar devam edebilecek. Disco Inn’de gerçekleşecek eğlencede cips, çerez çeşitleri, alaturka ara sıcak, karışık meyve tabağı ve limitsiz yerli içecek ikramları bulunuyor. Dedeman Disco Inn’deki yeni yıl eğlencesinin kişi fiyatı ise 100 TL.

Rezervasyon ve bilgi için 0 384 213 99 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim