Sürdürülebilir dünya hedefiyle sadece bugünkü değil gelecek kuşakları da önemseyen Çimsa, geleceğin büyükleri olan çocuklar için hem öğretici hem de eğlenceli bir hediye seçti. Dünya Çevre Günü nedeniyle, Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından açılan “Resim-Şiir-Kompozisyon Yarışmaları”na katılan ve dereceye giren öğrencilere, Çimsa Niğde Fabrikası tarafından 10 adet bisiklet hediye edildi. Çimsa bu etkinlikle, bisikleti çok seven öğrencilere, bisikletli ulaşım hakkında farkındalık yaratarak örnek oldu.

Çimsa, bu anlamlı hediyeyle çocukların yaz tatiline renk katarken, aynı zamanda ‘ağaç yaşken eğilir’ felsefesiyle Niğde’de bisiklet kullanım alışkanlığını artırmak için önemli bir adım attı.

Bisikletli yaşamın yaygınlaştırılması ve bisiklet kültürünün geliştirilmesi, toplumun hem beden hem de zihin sağlığına katkı sağlarken, aynı zamanda karbon ayak izini küçülterek daha yaşanabilir dünya hedefine hizmet ediyor.

Çimsa faaliyette bulunduğu illerdeki toplumu, sürdürülebilir yaşam konusunda bilinçlendirme ve farkındalığı artırma konusunda sorumluluk hissediyor, sürdürülebilirlik politikalarını bu bakış açısıyla oluşturmaya devam ediyor.







Editör: TE Bilişim