Bor İlçesi Armutlu Mahallesi’ndeki Parklardaki oyun parkı ve oturma grupları tahrip edildi.

 

Bor İlçesi’nde Bor Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yenilenerek hizmete sokulan, oyun parklarında bulunan oturma grupları, kamelya ve çocuk oyun malzemelerinin kimliği belirsiz kişilerce tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi.

 

 

İlçenin hemen hemen her bölgesinde vatandaşların kullanımına sunulan park alanlarındaki oturma gruplarının bu şekilde tahrip edilmesinin üzüntü verici olduğunu belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat “ Diyecek kelime bulamıyorum. Bu kamelya bu hale nasıl geliyor anlamıyorum. Bizler İlçemizi nasıl modernleştiririz, nasıl güzelleştiririz diye düşünürken bu yapılanlara bir türlü anlam veremiyorum. Yazıktır günahtır, bunların parası benim cebimden, senin cebinden, babanın yada bir başka akrabanın cebinden çıkıyor. Her şey ortada”dedi.

 

 

Bor Belediyesi tarafından  yapılan yeni park alanlarının tahrip edilmesi, kullanılmaz hale getirilmesi vatandaşlar tarafından da  tepkiyle karşılandı. Bu tür olaylar karşısında vatandaşlarımızın müdahale etmesi,  Belediye yada Emniyet yetkililerine  ihbar etmeleri istendi.

 

Tahrip edilen malzemeler Bor Belediyesi ekipleri tarafından parktan kaldırıldı.

 

 

Editör: TE Bilişim