Bor İlçe protokolü, Kurban Bayramı'nın ilk günü kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek ardından Bor Öğretmenevinde  kamu, özel kurum ve kuruluş müdürleri, yöneticileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bor Protokolü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bor Jandarma Bölük Komutanlığı, Bor Askerlik Şube Başkanlığı, Şehit Nuri Pamir Levazım Fabrika Komutanlığı ve Ahmet Kuddusi Huzurevini ziyaret ederek bayramlaşmada bulundular. Kurum ziyaretlerinin ardından Bor Öğretmen evine geçerek bayramlaşmaya devam eden ilçe protokolü öğretmen evinde bayramlaşmaya katılanların bayramını kutladılar. Kaymakam Muammer Balcı, bayramların milli birlik ve beraberliği pekiştiren özel günler olduğunu dile getirdi.

Huzurevi ziyaretindeki bayramlaşma da duygusal anlar yaşandı. Protokol üyeleri Huzurevi sakinlerinin sorunlarını dinledi, Huzurevi sakinleriyle teker teker ilgilenen Protokol üyeleri yaşlı ve kimsesizlere çeşitli hediyeler ikramında bulundular.

Kaymakam BALCI, teşbih sözünü unutmadı

Bor Kaymakamı Muammer BALCI, bir önceki ziyaretinde söz verdiği yaşlı amcayı da unutmadı. Bu ziyarete gelişinde söz verdiği tespihi yaşlı amcanın önce bayramını tebrik etti ardından tespihi kendisine verdi.   

Bor’daki bayramlaşmaya Bor Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, eski Milletvekili Muharrem Selamoğlu, Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser, Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak,  İlçe Emniyet Müdür vekili Emrullah Kahraman,  Cumhuriyet Savcısı Seyit Abdülhakim Şahin, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jnd.Üsteğmen Halil Özdamar, İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti, İlçe Nufus Müdürü Hüseyin Taşdemir,  İlçe Tarım Müdür Vekili Burhan İleri, Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Chp İlçe Başkanı Mustafa Hacı Çopur, Mhp İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, Bor TSO Başkanı Emrah Çalapkulu, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Sendika Temsilcileri, bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


 

 

Editör: TE Bilişim