Bundan 15. Yıl önce 4 Nisan 1997 de ebediyete göç eden, Milliyetçi ve Ülkücü Hareketin unutulmaz, efsanevi Lideri Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş, Niğde Ülkü Ocakları'nın düzenlediği mevlid-i şerif de dualar ile anıldı.

 

Uçmağa varışının 15. yılında unutulmayan Başbuğ, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Niğde’de de unutulmadı. Türkiye Cumhuriyeti’nin yetiştirmiş olduğu ender kişilerden, büyük Devlet adamı, ve siyasetçi, Milliyetçiler bazında Türk Dünya’sının Lideri, Ülkücülerin Başbuğ’u Alparslan Türkeş Niğde Ülkü Ocaklarının Niğde Merkez Dışarı Camii de organize ettiği Mevlid-i Şerif le dualar ile anıldı.

 

    Saat 15:30 başlayan programa Niğde Ülkü Ocakları yöneticileri ve Ocaklı gençlerin yoğun ilgi göstermesi dışında Niğde Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe yöneticileri de katıldı. Başbuğlarını unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını dile getiren Ocaklı gençler ''15 yıl önceki bu dava sevgisi, Devlet saygısı ve Millet bekasını hala gözettiklerini ve maddi manevi tüm yıkılmaz, sarsılmaz değerlere sahip çıkacaklarını beyan ettiler.'' Dualar ile devam eden mevlid-i şerif ikindi namazının kılınması ile sona erdi.


BOR ÜLKÜ OCAKLARI'DA BAŞBUĞ İÇİN MEVLİT OKUTTU.

Bor Ülkü Ocakları 'da Alpaslan Türkeş'in 15. Yılı Ölüm Yıldönümü nedeni ile Bor Paşa Camiinde yatsı namazını müteakip ruhuna mevlit ve Kur'an-ı Kerim okundu. 

Bor Paşa Camiinde okunan mevlite Ülkücüler, Mhp Bor İlçe Yönetimi ve vatandaşlar katıldı. Mevlit'in ardından Ülkü Ocakları Binasına giden Başbuğ Türkeş'i sevenler orada sohbet yaptı. 








Editör: TE Bilişim