Bor Muhtarlar Derneği’nden Bor İlçesinde Aşure dağıtımı.

 

Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kuşçu ve yönetim kurulu tarafından organize edilen aşure günü etkinliği Bor Şelale Park’ta yapıldı. 

 

Bor Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuşçu’nun önderliğinde gerçekleşen etkinliğe, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Belediye Başkanı Sıtkı Erat, MHP İlçe Başkanı Şefik Çalgın, CHP İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, Türk Harb-İş Sendika Bor Şube Başkanı Ali İhsan Daş, Bor Marangözler ve Mobilyacılar Odası Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner ve Niğde Muhtarlar derneği üyeleri, MHP Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp, bazı köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Muharrem ayı nedeni ile yaptıkları aşure dağıtımı etkinliğine öncülük eden Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kuşçu; “Aşuremizi dağıttık. Muharrem ayında Allah birliğimiz, beraberliğimizi bozmasın. Etkinliğimize katılan, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük’e, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a Bor Müftüsü Sebahattin Kesti’ye ayrıca  Niğde Muhtarlar Derneği Başkanımız ve üyelerine de katıldıkları için teşekkür ediyor. Allah yaptığımız bu hayrı kabul etsin" diye konuştu. 

 

Bor  İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti tarafından okunan dualarla vatandaşlarla  aşure ikramı yapıldı.

 

Editör: TE Bilişim