Bor Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel iftar çadırı bu yılda vatandaşlara hizmet ediyor.


Her yıl Üstün Park’ta açılan iftar çadırı,  bu yıl Zafer İlköğretim Okulu Bahçesinde açıldı. Ramazan’ın ilk gününde vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü.

Sadece fakir insanların değil, her kesimden vatandaşlarımızın aynı masada yemek yemek, kaynaşmak,  sohbet etmek isteyenlerin buluşma noktası olan iftar çadırına her kesim den katılım oluyor. Dualar ve Tasavvuf müziği eşliğinde ilk gün oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar Bor Belediyesi’nin bu uygulamasından memnuniyetlerini belirttiler.

Ramazan ilk iftar günü  Bor İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti , orucun faziletini anlatan kısa bir konuşma yaptı. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ise yaptığı açıklama da  “ Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her yıl düzenliğimiz geleneksel iftar çadırımızı, bir  ay boyunca halkımızın hizmetine sunmak amacıyla dün akşam Ramazan ayının ilk gününde oruçlarımızı açarak hizmete sunduk.  İftar çadırımıza halkımızın göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı şükranlımı sunuyorum, bütün kesimden hemşerilerimizi çadırımıza davet ediyor bu atmosferi görmelerini diliyorum”  dedi. 


Editör: TE Bilişim