Kemerhisar Ak Parti Belde Teşkilatı gelenekselleştirdiği arabaşı çorbası etkinliğini bu yılda yaptı. Dün akşam Kemerhisar'da  düzenlenen toplantıda  partililer hem Arabaşı çorbası içti, hem de parti ve ülke gündemindeki konular hakkında sohbetler yapıldı.

Arabaşı içmeye, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve eşi, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İl Başkanı Emrah Özdemir, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, Kemerhisar Belde Teşkilatı Yusuf Kurt,  Niğde, Bor ve Kemerhisar'dan bir çok partili katıldı. 


Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Ak Parti Kemerhisar Belde teşkilatının düzenliğiği arabaşı etkinliğinde kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Partililere birlik ve beraberlik mesajı verdi. 


Arabaşı çorbasının ikramından sonra, açıklama yapan  Ak Parti Kemerhisar Belde Teşkilatı Başkanı Yusuf Kurt,  Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarından katılan partililerini aralarında görmekten mutlu olduklarını.   Kemerhisar’da  oluşan birlik ve beraberliğin hep böyle devam etmesi gerektiğini temenni ederken, Arabaşı Çorbasının bir bahane olduğunu önemli olan bir araya gelmek, ülke ve yerel ve parti konularını konuşmak olduğunu  söyledi. 

BOR AYDER'DEN DE ARABAŞI ÇORBASI TOPLANTISI

Bor Ayakkabıcılar ve Dericiler Kooperatifi (Bor AYDER) Yönetimi ve üyeleri ile  Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ile toplantı yaptı. Arabaşı Çorbasının içildiği toplantıda Bor Derici esnafının sorunları ile Bor AYDER kooferatifinin sorunları konuşuldu. 

Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin,  Bor Ayder üyeleri ve derici esnaf katıldı. 

Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu toplantı hakkında yaptığı açıklamada; 
Bor ilçemizde faaliyet gösteren dericilerin küçük sanayi sitesi projesini hayata geçirmek için oluşturduğu Bor Ayakkabıcılar ve Dericiler Kooperatifi (Bor AYDER) yönetim kurulu ve üyeleri ile arabaşı çorbası vesilesiyle biraraya gelerek projeyi ve güncel meseleleri değerlendirdik. Küçük Sanayi Sitesi projesini başından beri destekledik ve yakından takipçisi olarak yatırım programına alınmasını sağladık. Yakın zamanda son birkaç prosedürün halledilmesiyle de ilçemiz yeni bir sanayi sitesine daha kavuşacak. Memleketimiz için çalışmaya, çabalamaya devam edeceğiz" dedi. 

Editör: TE Bilişim