Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan iyi günde kötü günde vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Akdoğan, nikah işlemlerini gerçekleştiren çiftlere fincan takımı hediye ediyor. 

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır" sözünden esinlenerek tüm çiftlere fincan takımı hediye ettiklerini belirtti. 

 

Halkla iç içe olmaya önem veren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan her fırsatta esnaf  esnaf, cadde cadde dolaşarak vatandaşla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor. Hafta sonu yoğun bir program izleyen Belediye Başkanı Akdoğan, ayrıca vatandaşların iyi gününde ve kötü gününde de yanlarında olarak onların sevinç ve üzüntüsünü paylaşıyor.

 

Belediye Başkanı Akdoğan; "Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Bizde buradan yola çıkarak evlenen çiftlere nice kırk yıllar ve mutluluklar diliyoruz" dedi.

 

Gönül köprülerini sağlamlaştırarak Niğde'de önemli hizmetlerin gerçekleştirilmesini sağlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Yediden yetmişe herkes Niğde'mizde mutlu ve huzur içinde en güzel günleri yaşamayı hak ediyor. Bizlerde Niğde Belediyesi olarak mutluluk ve huzur ortamı oluşturulmasında üzerimize düşen görevi layığı ile yapma gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olarak onların sevinç ve üzüntüleriyle hemhal oluyoruz. Bu şehir hepimizin, bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da vatandaşımızın yanında yer almaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim