Fertek Belediyesinde şoför olarak görev yapan Mustafa Temiz geçirdiği iş kazası sonucu hayatını kaybetti. Temiz için belediye önünde tören düzenlendi.
 
Hafta başında Fertek Belediyesi’nin hafriyat çalışmaları sırasında kamyon şoförü Mustafa Temiz(45) hafriyat boşaltması sırasında kasada hafriyatın kalıp kalmadığını kontrol etmek için bakmak isterken damperin kapağının kapanması sonucu başı sıkışarak ağır yaralanmıştı. Bir süredir Kayser’de tedavi gören Mustafa Temiz yaşam mücadelesini kaybederek vefat etti.
 
Mustafa Temiz için Fertek Belediyesi Önünde bir tören düzenlendi. Törende konuşan Fertek Belediye Başkanı Mahmut Şafak, “Mustafa Temiz’in vefatı belediyemiz için gerçekten büyük bir kayıptır. Gerçekten çalışkan ve değerli bir arkadaşımızdı. Hiçbir zaman işini suiistimal etmemiştir. Allah rahmet eylesin. Ferteklilerin başı sağ olsun. Belediye ve şahsım olarak ailesi için üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Çocuklarının eğitimini üstleneceğiz. O çocuk bizim çocuğumuzdur. O namus bizim namusunuzudur. Onlara sahip çıkacağımıza hepinizin huzurunda söz veriyorum” dedi.
 
Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, “Arkadaşımızın vefatından büyük bir üzüntü duymaktayız. Kaza yaptığı andan itibarın hep yanında olduk. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Geride kalanlarına ailesine sahip çıktı. Mustafa kardeşimiz sendikamızın temsilcisiydi. Allah rahmet etsin. Bizde bundan sonra ailesinin yardımcısı olacağız. Hepimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.
 
Belediye Önünde Yapılın terenden sonra Fertek Meydanındaki musalla taşına konulan Mustafa Temiz, İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Fertek mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.


Editör: TE Bilişim