Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Dr. İsmail Hakkı Altan Caddesinde hizmete giren bayan kuaförünün açılış programına katıldı.


                                                    

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yoğun program ve çalışma temposuna rağmen davet ve açılışlara katılmaya özen göstererek vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Niğde'de Belediyeciliğin sadece fiziki hizmetlerden ibaret olmadığını yaptığı ziyaret ve her fırsatta vatandaşın arasında olmasıyla ortaya koyan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan hizmet etmenin gönül işi olduğunu belirterek davet edilen program ve açılışlara katılmaya özen gösteriyor.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Dr. İsmail Hakkı Altan Caddesi Kalkan Sokakta hizmete açılan Sevda Bayan kuaförünün açılış programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Açılış programında konuşma yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "İş yerini açan hanımefendi başta olmak üzere ailelerine ve herkese hayırlı olmasını diliyorum. Bu iş yerinden yararlanacak hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerken, bu iş yerinde çalışacak elemanlarımıza da başarılar diliyor kazasız belası çalışmalarını diliyorum. İş yeri sahibimizin bol kazanç elde etmesini ve işini büyüterek geliştirerek hizmetlerinin devam etmesini diliyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim