Siberalem.com’un yeni viplay videoları, ilişki uzmanlarının eğlenceli anlatımıyla Hürriyet’in yeni video portalı www.viplay.com‘da… Erkek ve kadınların ilişkilere yaklaşımını eğlenceli bir dille anlatan videolar, belki de hayatınızın aşkını bulmada size sandığınızdan fazla yardımcı olacak.


16 milyonu aşkın kayıtlı üyesiyle Türkiye’nin internetteki ilk ve en büyük arkadaşlık platformu olan Siberalem.com, ilişkilere bakış açınızı değiştirecek yaratıcı önerilerde bulunuyor. Siberalem.com 13 yıldır sürdürdüğü başarısını ve yılların deneyimini esprili bir dille anlatan, viplay.com/bekarliktankurtulmarehberi  adresinden izleyebileceğiniz videolarla, karşı cinsle daha yakın ilişkiler kurmanıza yardımcı oluyor.

Birlikte olacağım insan doğal davranmalı, kendi gibi olmalı, diyorsun. Peki, senin kafandaki “doğal” ile onun “doğal hali” aynı mı?

Erkeklere göre, kadınlar doğal değil ‘cool’ erkekleri severler.  Kadınlar hiçbir erkeğin asla ama asla doğal halini bilmezler. Eğer bir dişi Ronaldo aramıyorsanız, doğal falan olmayın. Çünkü erkeklerin doğal dediği şeyle kadınların dediği, aynı şey değildir.

Kadınlara göre, doğallık ve pasaklılık ayrımı yapmak çok önemlidir. İlk buluşmaya Tarzan’ın karısı Jane misali gitmeyin. Erkekler abartılı makyajı sevmezler. Makyajınızı var ile yok arası yapmak doğru bir tercih olacaktır. Dış görünüşünüzün doğal olduğu kadar iç görünüşünüzün de doğal olması gerekiyor. Kesinlikle erkek arkadaşınızın yanında argo konuşmamalısınız. Ama bebek taklidi yapan bir konuşmanın da erkeklere çok itici geldiğini unutmayın. Erkeklerin istediği doğallık, biraz çalışma ve otokontrol ile mümkündür. www.viplay.com/bekarliktan-kurtulma-rehberi/bolum-1

İlk randevu sizin hakkınızda çok şey anlatır, ne giydiğiniz de öyle.

Erkeklere göre, ilk buluşmada kılık kıyafet çok önemli. Temiz giyinip, hoş bir parfüm kullanabilirsiniz. Ağzınızdaki ferahlatıcı sakızdan kızla buluşmadan tam bir dakika önce kurtulmalısınız. Spor kıyafetlerden uzak durmaya çalışın. Şık bir pantolon ve gömlek sizin kurtarıcınız olabilir.

Kadınlara göre, çok profesyonel olmadığı takdirde her türlü ‘takma’ unsurdan uzak durmalısınız. İlk buluşma için yeni bir kıyafet almamaya dikkat edin. Çünkü alacağınız yeni kıyafet size beklenmedik sürprizler yaratabilir ve sizi rahatsız edebilir. İlk buluşmada her türlü yapaylıktan uzak durup, abartılı olmayan bir kıyafet tercih etmelisiniz. www.viplay.com/bekarliktan-kurtulma-rehberi/bolum-2

Siberalem.com hakkında:

2000 yılında kurulan Siberalem.com, Türkiye’nin en eski ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi. 
Kurulduğu günden bu yana üye sayısı hızla artan Siberalem.com’da yüzbinlerce kişi tanıştı, binlercesi evlendi. Toplam 15 milyonu aşkın kayıtlı üyesi bulunan Siberalem.com, yenilikleri ve hizmetleriyle üyelerine birçok ayrıcalık sağlıyor.


Editör: TE Bilişim