Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'nun annesi, Bor İlçesi Esnaflarından Vedat Kavaklıoğlu'nun eşi, Ayakkabıcı Oğuz Kavaklıoğlu ve Süreyya Sakarya'nın  anneleri Melahat Kavaklıoğlu bu gün Bor İlçesinde kılınan ikindi namazının ardından kalabalık bir cemaatin katılımı ile toprağa verildi. 



AK Parti Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu’nun annesi Melahat Kavaklıoğlu  3  hafta önce rahatsızlanarak  Niğde Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve burada bir süre yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Melehat Kavaklıoğlu, beyin kanaması ve kalp rahatsızlığı teşhisiyle Kayseri Acıbadem Hastanesi’ne sevk ve bu gün sabah saatlerinde hayatını kaybetmişti. 

Melahat Kavaklıoğlu’nun cenazesi, Bor İlçesi Sokullu Mehmet Paşa camiinde İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bor Yenimahalle  aile mezarlığına defnedildi.


Bor İlçesinde yapılan cenaze törenine bürokrat ve siyasetçilerin yoğun katılımı görüldü. Cenazeye Niğde Niğde Milletvekilleri Ömer Selvi ve Doğan Şafak olmak üzere, Aksaray, Kayseri, Bolu, Düzce, Hatay, Nevşehir, Eskişehir Valileri, bazı illerin emniyet müdürleri,  bazı ilçelerin Kaymakamlarının yanı sıra bazı bakanlıklarda hukuk müşavirleri, Niğde Protokolü, Partilerin İl, ilçe başkanları ve belediye başkanları,  Borlu  vatandaşlar katıldı.

Diğer yandan cenazeyi duyan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve bir çok Bakan ve Milletvekili AK Parti Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu’nu telefonla arayarak başsağlığı dilediği öğrenildi.

Haber : Selim GÖKEL
Fotoğraflar: Ali AKBAŞ

Editör: TE Bilişim