27 Ağustos Çarşamba günü Ak Parti'nin Kongresine katılmak için Ankara'ya giden İsmet Eryılmaz burada aniden rahatsızlanmış , hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Hastanede İsmet Eryılmaz'a anjiyo yapılmış ve 2 gün yoğun bakımda kalmıştı. Kalp krizi geçiren Eryılmaz'da Pankreas iltihaplanması, karaciğer yağlanması, kronik nefes darlığı olduğu ve solunum cihazına bağlandığı ifade edilmişti. 2 gündür Ankara Numune hastanesinde yoğun bakımda tedavi gördükten sonra yine bir kalp krizi geçirerek son nefesini vermişti.

Dün vefat eden Alay Belediye Başkanı İsmet Eryılmaz için bugün Alay Belediyesi önünde kalabalık katılım ile tören yapıldı. Eryılmaz'ın naaşı cenaze namazını müteakip  toprağa verildi. 

Alay kasabasında yapılan cenaze törenine Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde İl Garnizon Komutanı Ufuk Nayır, Ak Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, MHP İl Başkanı Ali Güngör, çok sayıda partili , Eryılmaz'ın yakın akrabaları ve kasaba halkı katıldı. 


Evli ve 11 çocuk babası, 1942 doğumlu İsmet Eryılmaz'a  Allah'tan rahmet diliyor, sevenlerine ve Ak Parti ailesine başsağlığı diliyoruz.


Editör: TE Bilişim