Niğde Açık Cezaevi personeli Bor İlçesi Pınarbaşı piknik alanında bir araya geldi.

 

 Haber-Foto : Mustafa DİNÇER



Açık Cezaevi Müdürlüğü tarafından 23 Nisan günü organize edilen, geleneksel hale gelen ve bu yıl 3. gerçekleşen Niğde Açık Cezaevi personellerinin, eş ve çocuklarının  katılımlarıyla gerçekleşen Bahar pikniği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk bayramına denk gelmesi adeta bir bayram havası yaşanmasına neden oldu.



 Bor Pınarbaşı piknik alanında düzenlenen Organisazyonun düzenlenmesinde destek veren Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin AKÇIL, Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, Kurum Müdürü Murat YILMAZ yapılmış olan bütün etkinlikleri organize edilmesinde büyük emekleri geçmiştir.

 

        Bahar pikniği canlı müzik, çeşitli yarışmalar düzenlendi. Günün anlam ve önemine binaen çoçuklarda unutulmadı. Çeşitli yarışmalarla eylenen çoçuklar yarışmalarda da ödüller aldılar.Katılımın yoğun olduğu etkinlikte Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin AKÇIL kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında bu güzel etkinliğin kurum çalışanları için pozitif bir güç katarak personellerin daha başarılı, verimli ve etkin çalışma için motive edici oldugunu söyleyen AKÇIL bu güzel organisazyon için Kurum Müdürü YILMAZ’a teşekkür etti.

 

 

Konuşma sonrası yemekte Cumhuriyet Başsavcısı Hayreddin AKÇIL, Cezaevi Savcısı Ali Osman ŞEN yanı sıra Kurum Müdürü YILMAZ, Cezaevi 2. Müdürleri Yaşar TAŞ, Y. Kürşat TEMİZKAN, Tahsin YALÇIN, İdare Memurları Selçuk AKGÜL, Kazım ALAN Kurum personel, eşleri ve çoçukları  katıldı. Böylesi güzel bir günde etkinliğe katkılarından, organisayonu hazırlanmasından sunulmasına kadar büyük emeği geçen Kurum Müdürü Murat YILMAZ’a teşekkür ettiler.  


Editör: TE Bilişim