1972 yılı Niğde Lisesi mezunları mezuniyetten yarım asır sonra bir araya geldiler. Her meslek dallarından ve Türkiye'nin değişik illerinden gelen 55 kişi mezun oldukları okulda bir araya gelerek eski günleri yad ettiler.

1972 yıllarında Niğde Lisesi Okulu'nda öğrenim gören 55 öğrenci 50 yıl sonra buluşarak anlarını tazeledi. Buluşmaya okul arkadaşlarının aileleri de katıldı. 50 yıldır eskimeyen dostluk buluşmasında hasret giderildi, bir daha ki buluşmanın en kısa zamanda yapılması için karar alındı.

Grup adına konuşan Adil İzci; “Mezuniyetimiz sonrası; okullar, iş hayatı, kariyer, evlilik, çoluk-çocuk koşuşturmaları içinde çok uzun yıllar birbirimizden koptuk. Çok yakın zamanda sosyal medya sayesinde de birbirimizi bulduk. Programları uymadığı için gelemeyen arkadaşlarımızın da çok üzüldüğünü hissediyoruz. Bu arada hayattan düşen, aramızdan eksilen arkadaşlarımız da olmuş. Üzülüyoruz ve özlüyoruz ama yapacak bir şey yok. Hayatın gerçeği. Sevgi ve rahmetle anıyoruz hem değerli hocalarımızı, hem de aramızdan erken ayrılan sevgili arkadaşlarımızı ”dedi.

Niğde’nin Son Saraç Ustası ayakta durmaya çalışıyor Niğde’nin Son Saraç Ustası ayakta durmaya çalışıyor

Editör: TE Bilişim