Miss Cappadocia 2019 Nevşehir'de başlıyor, Güzeller Niğde'de ise  iddialı bir gösteriyle sahne alacak. Son yıllarda Niğde'de birbirinden ünlü isimlere sahne aldıran, etkinliklere katılmak için turalar düzenletilerek Niğde ekonomisi, turizm ve tanıtımında etkili olan Eğlence ve Kültür Sanat konseptli Casablanca Bisto Pub yine bir ilk'e imza atacak.

Uluslararası bir güzellik yarışmasında, yarışacak manken güzeller Niğde Casablanca'da gösteri sahneleyecekler. Konuyla ilgili Miss Capadocia Basın Bülteninde şu açıklamalara yer verildi. SC Multimedia Sahibi Serkan Cepheci’nın düzenlediği  Casablanca Performance Hall de 03 Temmuz Çarşamba akşamı 1.Miss Casablanca White Night yarışmacıların showları ile sizleri büyülemeye hazırlanıyor.

1-8 Temmuz tarihlerinde Dünya Harikası olan Kapdokya bölgesinde gerçekleşecek etkinlik 6 -8 Temmuz akşamı Peri Bacalarının Ortasında Perili Ozanlar Vadisinde gerçekleşecek Muhteşem Final gecesiyle güzelini  belirlemeye hazırlanıyor" Şeklindeki ifadelerle açıklama sonlandırıldı.
 


 
Editör: TE Bilişim