EĞİTİM

WinPet Medical’den Rektör Muhsin Kar’a Ziyaret

Niğde Teknopark A.Ş. bünyesinde faaliyetlerini sürdüren WinPet Medical’in Veteriner Hekimi ve Proje Sahibi Emirhan Yaramancı, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Niğde Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Battaloğlu da hazır bulundu.

Abone Ol

Niğde Teknopark A.Ş. bünyesinde faaliyetlerini sürdüren WinPet Medical’in Veteriner Hekimi ve Proje Sahibi Emirhan Yaramancı, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Rektörü  Prof. Dr. Muhsin Kar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Niğde Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Battaloğlu da hazır bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Niğde Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Üniversite  Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Global Health&Pharma (GHP) tarafından düzenlenen “2021 Global Excellence Awards” (2021 Küresel Mükemmellik Ödülü) kapsamında “Hayvanlar İçin En İyi Yara Bakım ve Destek Ürünü Ödülü”nü alan WinPet Medical’in Proje Sahibi Emirhan Yaramancı’ya tebriklerini ileterek Niğde Teknopark olarak araştırma ve geliştirme faaliyetlerine ellerinden gelen desteği sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar açıklamalarını, Emirhan Yaramancı’ya nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek noktaladı.

WinPet Medical Proje Sahibi Emirhan Yaramancı ise ziyaretteki açıklamalarında kendilerine Niğde Teknopark A.Ş.’de sağladıkları çalışma ortamı ve sundukları destek ile misafirperverlikleri dolayısıyla Rektör  Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkür etti.