Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük'ü ziyaret etti.
 
Uzkurt ziyaret kapsamında Hasan Pezük ile Niğde'deki Andaval Lojistik Merkezi ile Hızlı Tren projeleri konusunda istişarelerde bulundu.

Hulus Özen Başkanlığındaki CHP Heyetinden Ziyaretler Hulus Özen Başkanlığındaki CHP Heyetinden Ziyaretler

Andaval Lojistik Merkezi'nin en kısa sürede tamamlanması sözünü aldığını belirten ve Niğde halkına Hızlı Tren müjdesi veren Vekil Uzkurt 
" Niğde'nin mevcut tren yolu altyapısını da kullanarak Kayseri ve Ulukışla'dan geçen hızlı tren hatlarının yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte iki hatta da Niğde hattının entegre edilmesi yönünde söz aldık. 

Çalışmaların ivedilikle başlatılması yönünde gerekli talimatı veren ve en kısa sürede Niğdemizde incelemelerde bulunmak üzere davetimize icabet edeceğine dair söz veren Sayın Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz." dedi.

Vekil Cevahir Uzkurt siyasette ezber bozacağını ve Niğde'yi daha ileriye taşıyacak projelere odaklanacağını vurgulayarak "Daha önce de ifade ettiğim gibi klasik, içe kapalı bir siyaset yerine Niğdemizi daha ileriye taşıyacak projelere odaklanacak ve bunların takipçisi olacağız. Biz yerel siyasete hapsolmak yerine ezber bozacağız, siyasetin de seviyesini yükselteceğiz." ifadelerini kullandı.

Editör: Selim GÖKEL