Başkent Niğde Vakfı'ndan Eğitime Destek Başkent Niğde Vakfı'ndan Eğitime Destek

Vekil İnce’den Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu’na ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili Cumali İnce Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu’nu ziyaret etti.

MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce her alanda Niğdeli hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Vekil İnce, ziyaret kapsamında genel merkezi Ankara’da bulunan Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu’nu ziyaret etti. Vekil İnce, ziyarette Tüm Niğde Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Avşar ve Genel Sekreter Hürriyet Cemal Özkaynak ve konfederasyon yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarette güncel ve yerel konular ile Niğde üzerine istişarelerde bulunuldu. 

Ziyarette MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce’ye konfederasyonun çalışmaları hakkında bilgi veren Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Avşar, konfederasyon olarak Niğde’nin tanıtımı noktasında ciddi çalışmalar yaptıklarından bahsederek, Vekil İnce’ye Niğde adına yapmış olduğu çalışmalar ve desteklerden dolayı teşekkür etti. 

MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, her zaman Niğdelilerin ve hemşerilerinin yanında olmaya gayret gösterdiğini belirterek, “Tüm Niğde Dernekleri Konfederasyonumuzu ziyaret ederek genel Başkan Mehmet Avşar’dan konfederasyonun çalışmaları hakkında bilgiler aldık.  Niğde’nin her alanda tanıtımı noktasında bizde üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Konfederasyonumuza çalışmalarında başarılar diliyorum. Sevdamız Niğde için her platformda çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Selim GÖKEL