Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili Cumali İnce, partisinin Bor ilçe Başkanlığı tarafından her hafta düzenlenen toplantısına katıldı.

Yeni Yasama dönemi açılışı öncesi Niğde’de çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili Cumali İnce, partisinin Bor ilçe Başkanlığı tarafından her hafta düzenlenen toplantısına katıldı. 

BİZ BOR’U SEVİYORUZ BOR DA BİZİ

Niğde merkez, ilçe, köy ve beldelerde çeşitli ziyaretlerine devam eden bu kapsamda Bor ilçesi ziyareti partisinin ilçe Teşkilatının toplantısına da katılan Milletvekili İnce ziyaretiyle ilgili; ‘’Bu akşam Bor teşkilatımızla sohbet ettik. Nazik davetlerinde ötürü teşekkür ederim. Biz Bor'u seviyoruz Bor da bizi” açıklamasında bulundu.

ZİYARETİMİZE GELEN GÖNÜLDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili  Bor Belediyesine Anlamlı Teklif MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili Bor Belediyesine Anlamlı Teklif

MHP Bor İlçe Başkanlığı, Milletvekili Cumali İnce’nin ziyaretiyle ilgili açıklamalarında; ‘’Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanlığı olarak bu Cuma günü düzenlediğimiz toplantı, büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleşti. Toplantımıza, partimizin vekili Cumali İnce Bey de katılarak bizleri onurlandırdı. Cumali İnce Bey'in katılımı, toplantımıza ayrı bir değer kattı.  Toplantı boyunca İlçe Başkanlığı olarak geleceğe dair planlarımızı paylaşma fırsatını bulduk. Cumali İnce Bey'in katkıları ve destekleriyle, ilçemizi daha da ileriye taşıma azmiyle dolu bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Katılımcılar arasında yaşanan olumlu enerji ve dayanışma, partimizin birlik ve beraberlik içinde daha büyük başarılara imza atacağının bir göstergesidir. Partimize ve ilçemize verdiği değer için Cumali İnce Bey'e teşekkür ediyor ve ziyaretimize gelen gönüldaşlarımıza teşekkür ederiz.” sözlerini sarf etti.

385054433_1807399666370818_4343953056582036831_n

Editör: Selim GÖKEL