“Laiklik Anayasa’da olmamalıdır”
Bu sözlerin sahibi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) hasbel kader başkanlık yapabilen, İsmail Kahraman’a ait!
Kimdir bu İsmail Kahraman?
60’ lı yıllardan itibaren aşırı muhafazakâr STK’larda görev yapmış; Erbakan’ın dizinin dibinden ayrılmamış,  Refah Partisi ve Fazilet Partisi‘ nde milletvekilliği, REFAHYOL iktidarında Kültür Bakanlığı yapmış bir kişi.
Onu daha çok Birlik Vakfı başkanı olduğu dönemde; dönemin Başbakanı Erdoğan’ın adına, 22 ayar altın sikke bastıran kişi olarak tanırız. Hani şu, “… Cumhuriyet döneminin yüzüncü yılını başkanlığınızda kutlayacağız...” diyen kişi…
İşte bu İsmail Kahraman, “Laiklik Anayasa’da olmamalıdır dedi”, ortalık ayağa kalktı.
Niye ayağa kalkıyorsunuz?
Neden şaşırıyorsunuz?
Bu zât-ı muhteremin o makama gelmeden önce ettiği yemine (!) sadık kalmasını, Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne sahip çıkmasını mı bekliyordunuz?
“Biz HDP ile aynı adayı desteklemeyiz, 80 oyumuz boşa çıkar” diyerek, bu şahsın Meclis Başkanı olması için oy kullanmayan “Hayırcı” MHP ile Deniz Baykal gibi yıpranmış bir şahsı Meclis Başkanlığı’na aday gösteren, fabrika ayarlarından sapmış CHP;
Bu şahıs o makama biraz da sizler sayesinde gelmedi mi?
Yıllar önce çıkmış olduğu yolculuğun her safhası bilinen bu şahsın, tam da tünelin ucundaki ışık (!) görünmüşken, gerisin geriye döneceğini mi zannettiniz?
***
Bu kez işaret Cumhuriyet’in kalbinden, TBMM’ den verilmiştir. Bu neşter, şah damara yakın bir yerden atılmıştır. Bundan sonra neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Nitekim hiç vakit kaybetmeden Osmanlı Ocakları denilen bir kuruluş, “Dindar Nesil İçin Dindar Anayasa Paneli” hazırladı. Hazırladıkları afişte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinde Kur’ân olan fotoğrafı da yer alıyor. Siz Meclis başkanının bu sözleri kendi başına sarf ettiğini mi sanıyorsunuz?
Osmanlı Ocaklarının başkanı da bir mesaj paylaştı:
“Laikliği alın gidin bu ülkeden, Bu tarlada başka ot bitmez, Anadolu İslam medeniyetidir, Putlarınızı kıracak İbrahimler !”
Şimdi anladınız mı neden ısrarla Anayasayı değiştirmek istediklerini?
Siz hâlâ kan uykusundan uyanamayanlar; 
Bir sabah uyandığınızda nasıl bir manzara ile karşılaşabileceğinizi düşünün artık!