Sakaryalı Öğrencilerden Niğdeli Şehidimize Mektuplar Sakaryalı Öğrencilerden Niğdeli Şehidimize Mektuplar

Her zaman halkla iç içe olunması gerektiğini vurgulayan ve Valilik Makamının herkese açık olduğunu belirten Vali Mustafa Koç, her hafta Perşembe günü düzenlenen ‘Halk Günü’ toplantısında vatandaşlardan gelen sorun, görüş ve talepleri dinledi. Valilik makamında düzenlenen “Halk Günü” buluşmasına, ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu.
 
Vatandaşların sıkıntılarını giderme noktasında bir takım önemli uygulamalar yaptıklarını belirten Vali Mustafa Koç, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşların sorunlarının birebir dinlenilmesi ve çözüm bulunması noktasında kendilerini talimatlandırdığını belirterek iletilen sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulacağını ifade etti.
 
Vatandaşların sıkıntılarını giderme noktasında devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirten Vali Koç: “Devletimiz her daim sizin yanınızda, Devletinize ve onu yönetenlere güvenin, endişe etmeyin. Burada bulunan bütün kurum müdürlerimiz, sizin sorunlarınızı çözmek için var gücüyle çalışacaklar, sorunlarınıza çözüm üretecekler.” dedi. 

Halk gününde vatandaşlar tek tek toplantı makama alınarak ihtiyaçları, talepleri ve sorunları dinlendi. Vatandaşları dinleyen Vali Koç, halk günü kabulünde vatandaşlarla tek tek görüşerek kendisine iletilen sorunların çözümü için gerekli kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Editör: Selim GÖKEL