Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilçe ziyaretleri gerçekleştiren Vali Mustafa Koç, Çamardı İlçesi ziyaret ederek Kaymakam İlhan Kayaş’tan ilçenin genel durumu ve ekonomik yapısı gibi konularda brifing aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından kamu kurum ve kuruluşlarını tek tek gezerek çalışan personele kolaylıklar dileyen Vali Koç, daha sonra Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu’yu makamında ziyaret etti.

Çamardılılara yeni hastanenin ardından doğalgaz müjdesi Çamardılılara yeni hastanenin ardından doğalgaz müjdesi

Başkan Soylu’dan belediyenin çalışmaları ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alan Vali Mustafa Koç, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretleri sonrası muhtarlar ve ilçe sakinleri ile bir araya gelerek; sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Ziyaretlerine ilçede faaliyet gösteren esnaflarla devam eden Vali Mustafa Koç, esnafları tek tek gezerek hayırlı işler temennisinde bulundu.

İlçedeki ziyaret ve incelemeleri sonrası Vali Koç, 2016 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Kahraman Şehidimiz Muttalip Soylu’nun baba ocağını ve 2010 yılında Van’ın Gürpınar ilçesinde gazi olan Kahraman Gazimiz Ramazan Güneş’i ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim