Niğde’de vatandaşlar buna yöneldi Niğde’de vatandaşlar buna yöneldi

Niğde Valisi Cahit Çelik gerçekleştirdiği İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerinde Şehit ailelerini unutmadı.  Vali Cahit Çelik, Kahraman Şehidimiz Piyade Uzm. Çvş. Ersin Bartan’ın Orhaniye Köyündeki baba ocağını ziyaret etti.

Şehit aileleri ziyaretlerine devam eden Vali Cahit Çelik; ‘‘Vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında canlarını feda eden şehitlerin hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek, Vatanını, milletini, bayrağını korumak için canlarını veren şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetleri olan ailelerine  sahip çıkmak bizim en önemli görevimiz olduğu bilinciyle Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, şehitlerimizin ailelerine bir defa daha Allah’tan sabır diliyorum’’ dedi.

Bu ziyaretleri sık sık gerçekleştireceğini yineleyen ve ailelerin gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eden Vali Çelik, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Makamları âli olsun. Gazilerimize de sağlık ve afiyetler diliyorum” dedi. 

Şehit aileleri de Vali Çelik’e evlerinde misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ziyaretleri için Vali Çelik dua ve teşekkür ettiler.

Editör: Selim GÖKEL