Niğde Valisi Cahit Çelik ilçe, kasaba ve köy ziyaretlerinin haricinde kent merkezinde de vatandaş ve esnaf buluşmalarını ihmal etmiyor. Vali Çelik, İl merkezinde faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve görüşleri dinledi, esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Vali Çelik’i işyerlerinde görmekten mutlu olduklarını dile getiren esnaflar, sıkıntılarını,  şikâyetlerini, mağdur oldukları ya da memnun oldukları uygulamaları ilin en yetkili mülki idare amirine ilk ağızdan iletebilmenin kendilerini de memnun ettiğini, belirterek “Devletin sıcak, gülen ve anlayışlı yüzünü Niğde’ye  geldiği günden itibaren sürdüren, her daim halkla iç içe olan, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Vali Çelik’e  yapmış olduğu bu ziyaretler için teşekkür ediyoruz ” sözleriyle ifade ettiler.

Her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve talepleri ilk ağızdan dinlemeye özen gösterdiklerini belirten Vali Çelik, “Bugünde kent ekonomisine alın teriyle katkı sunarak ekonomik canlılığın kaynağını oluşturan ilimiz esnafını ziyaret ederek, ihtiyaç ve talepleri dinledik. Esnafımızın bizlere ilettiği talepleri not alarak, bunları imkanlar ölçüsünde yerine getirmenin gayretinde olacağız. Elinin emeği, alnının teriyle küçücük sermayesini beyniyle yoğurup, kentimiz ekonomisine önemli katkılar sunan ve istihdam oluşturan esnaf kardeşlerimize sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

DSİ heyeti Niğde’de incelemelerde bulundu DSİ heyeti Niğde’de incelemelerde bulundu

Editör: Selim GÖKEL