Niğde Valisi Cahit ÇELİK, ilçe, belde ve köy gezi ve incelemelerini Bor İlçesi ile sürdürdü.

İlçe ziyareti kapsamında Vali  Cahit Çelik’e İl Emniyet Müdürü Sayın Adnan Özdemir, Jandarma Komutanı Albay Sayın Gürol Okyar eşlik etti.

İlk olarak Bor Kaymakamlığını ziyaret eden Vali   Cahit ÇELİK, burada İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Yavuz’dan ilçenin sosyo-ekonomik yapısı ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kaymakamlık birimlerini gezen Vali Cahit ÇELİK, personel ile tanışarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Niğde’deki Gülen Meryem Ana freski yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor Niğde’deki Gülen Meryem Ana freski yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor

Bor Cumhuriyet Başsavcısı   Cihat Yılmaz ve Bor Belediye Başkanı Sayın Serkan Baran’a da iade-i ziyaret gerçekleştiren Vali Çelik, daha sonra Bor Öğretmen Evi’nde Bor İlçesine bağlı köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda muhtarlardan gelen görüş, öneri ve talepleri dinleyen Niğde Valisi Cahit Çelik, gelen talepler doğrultusunda ilgili birim müdürlerini talimatlandırdı.

 Vali Çelik Bor ziyaretinin sonunda  Bor Garnizon Komutanı Müh. Alb. Sayın Serhat Mehmet Nakiboğlu’nu ziyaret ederek ilçeden ayrıldı. 

Editör: Selim GÖKEL