Milletçe, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi konusunda “Kur’an Rehberliğine” daha çok ihtiyacımız vardır.  “Avrupada Haçlı intikam duygusu”, Selçuklu ve Osmanlı imparatorluğu döneminde başlayıp sonrası Türkiye üzerine “Ahtapot” gibi çullanmıştır.
 
ABD nin kadim dostları ve ortakları, AB ülkeleri Hıristiyan kulübü adı altında sinsi planlarını Türkiye üzerinden büyük Orta Doğu projesini uygulamaktadır. İsrail, İngiltere, Fransa da bu oyunun iğrenç emellerine çanak tutmaktadır. Türkiye üzerinde oynanan bu oyunun arkasında “Yeniden Osmanlı imparatorluğunun diriliş” korkusu yatmaktadır.
 
Cemil Meriç’in “Bir biz vardık, birde diğerleri vardı” dediği dönemlerde bu tip hainlikleri düşünmek bile hayal ürünü idi. Ama sonraları  “Hıristiyan olmayanlar, insandan sayılmaz” demeyi kendilerine görev sayan Avrupa Birliği, ekonomide güçlenince bu sayede petrol sahası ve maden bölgelerini işgal ettiler. Ecdadımız hiçbir dönemde mali konuları vesile ederek güç kullanıp savaş yapmamıştır.
 
Batıdan Güneye, Ortadoğu ya, Kafkaslara ve çeşitli ülkelere bağlantılı baharat ve ipek yolu üzerinde Osmanlı Devleti Kervansaraylar, Hanlar hamamlar yaptırmış yerli ve yabancı bütün yolcular burada güvenli bir şekilde konaklayıp, hayvanlarının bakımları ve çeşitli ihtiyaçları ücretsiz karşılanmıştır. Osmanlı sultanları adaletten ayrılmayan, sadeliği tercih eden lükse asla yer vermeyen yöneticilerdi.
 
  Komşumuz İran da, Irak da, Suriye de bulunan petrol ve doğalgaz kaynak rezervlerinin altmış yıl sonra biteceğine dair raporlar hazırlanmıştır. Irak, sırf petrol için işgal edilmiştir. Suriye ve İran bu nedenle tehdit edilmektedir. Ama hesap edilmeyen bir gerçek vardır ki, İran nüfus’unun % 52 si Türk dür. Bu nedenle İran kolay yutulacak bir lokma olmayacaktır.
 
Sınırlarımızın altı kilometre yakınında bol miktarda petrol bulunacak, her nedense bu Türkiye de olmayacaktır. İçimizdeki ve dışımızdaki sansar ve çakallar, bölücü kızıl emperyalistler,  1993 yılından bu yana göz boyama işlemi ile bunu Türk kamuoyuna yutturmaya çalışmaktadır.
 
Bir zamanlar Anadolu’da Ermenilerin yaptığı katliamın daha şiddetlisi, şimdilerde öpe öz Türk yurdu Karabağ da yapılmaktadır. Ne yazık ki, biz bu katliama seyirci kaldık. Türklüğün gözbebeği canım Karabağlı kardeşlerimiz sürgün oldular, rezil bir şekilde çadırlarda yaşamaya mahkûm edildiler.  Gün gelir bu millet yeniden dirilir ve birleşebilir.
 
Cihan devleti olan Osmanlı imparatorluğu yamyamlara yem olmaktan kurtulamadı. Atatürk’ün hayatta iken Hatay’ı Misakı Milli sınırlarına katması onu çok mutlu etmiştir. Ama O,” Musul ve Kerkük’ü almadan ölürsem gözlerim açık gider” demiştir.
 
 Bu gün Diyarbakır, Van, Siirt, Şırnak ve İstanbul ve diğer illerde satılmış yabancı uşakları olaylar çıkarmakta Türkiye kaosa sürüklenmektedir. Hiçbir kimsenin bu ülkenin bir çakıl taşını koparmaya hakkı yoktur.
 
Fransa’da çizilen Kürdistan, Ermenistan haritalarında Doğu bölgeleri Kürdistan, Kuzeydoğu bölgeleri Ermenistan, Karadeniz bölgesi Pontos Cumhuriyetine, İstanbul ise Ekümenlik ortak devlet olarak gösterilmiştir. ABD ise bu konuya el altından destek vermektedir. Diğer taraftan İmralı da ki hain insan havlıyor, ülkenin bazı yörelerinde kandırılan kimseler sokağa dökülüyor.
 
Satrancı, Türkler icat etmişlerdir. Bu oyunu kimse bu milletin üzerine oynayamaz. Gafil ve hain kafalar bunun bedelini mutlaka ödeyeceklerdir. ABD ve AB uşakları ve boyalı basının yalakaları onlara çanak tutsalar da başarıya ulaşamayacaklar. Türk milleti her zaman insan haklarına saygılıdır.
 
 Çanakkale de mermiyi siper edenler, vatan için canlarını verdiler. Onların emaneti olan bu toprakların korunması için bu millet kırgınlığı, küskünlüğü, hizipçiliği bir kenara bırakacak ABD nin gizli servisiyle “Beka” vadisinde bölgeyi teftiş eden hainleri ezmek için birleşecektir.
 Bizim Avrupa’ya onurlu giriş yapabileceğimiz şüpheyle karşılanmalı. Çünkü Avrupa Türkleri kolay kolay hazmedemeyecektir.
 
 Ey Türk milleti! “Gelin birlik olmalım, bir olalım, diri olalım,”
 
Eskiden analar evlatlarını kına yakarak askere gönderirlerdi. Ordumuz milletimizin göz bebeğidir. Peygamberimizin adını taşıyan Mehmetçik peygamber ocağında yetişmektedir. Bir emekli paşa Mehmetçik Muhammed’in askeri değil, Atatürk’ün askeri demiş. Bu salon paşası, Atatürk’ün Peygamber ocağında yetiştiğini bilmiyor görünmektedir. Atatürk’ü bilmeyen, onu okuyamayan, onun din hakkındaki söylediklerini anlayamayanlara söyleyecek bir şey yoktur..
Bu gün bu soysuzlar, Kur’an diyenlerle birlik olamazlar. İhlâs’la ayağa kalkan gençliği gördüğümüz gün, bazı sorunlar kendiliğinden çözülecektir. Filden büyük hortumcular bu milletin kaderi ile oynadılar.
 
 Hakkâri’de “ Filan yeri verin kurtulalım”diyen satılmışlar, oraların Türk kanı ile yoğrulan vatan olduğunu bilmez görünenlerdir. Avrupa da;”En iyi Türk ölü Türk dür” sözü Haçlı intikamı ile yananlar tarafından söylenmektedir. Biz hiçbir zaman diğer dinlere saygısızlık yapmadık. Onların peygamberlerini, peygamberimiz olarak gördük, ama onlar, Hz. Muhammed’e hakaret yağdırıp saldırdılar.
 
Burada net olarak görmekteyiz ki, birlik ve beraberliğimizi dirlik ve düzenimizi, ordumuzu, polisimizi, kanun adamlarımızı, vatanımızı ve bayrağımızı yok etmeye çalışanlara karşı daha uyanık olmalıyız, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız ve bu değerlerimize sahip çıkmalıyız. Ülke üzerinde oynanan oyunlara, kışkırtmalara, hiçbir zaman fırsat vermemeliyiz.                           C. Allah yar ve yardımcımız olsun. Âmin