Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile Niğde Valiliği ve Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında Genç Kadem Üniversite Kulüpleri Mali Destek Programı Kapsamında kurumlar arası iş birliği protokolü imzalandı.

Valilik binasında gerçekleşen imza törenine Rektör  Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte Niğde Valisi Cahit Çelik, Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Umut Zeybek ve Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Genel Sekreteri Zeynep Demir katıldı.

Protokol kapsamında KADEM Genel Merkezinin hazırladığı Genç KADEM Üniversite Kulüpleri Mali Destek Programı kapsamında KADEM Niğde il Temsilciliğinin sunmuş olduğu Gençlik Projesinin yürütülmesinde Niğde Valiliği, Üniversite  ve Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile iş birliği kurulması ön görülüyor. Protokol ayrıca  Osmaniye’de gerçekleştirilecek gönüllülük bilincinin oluşması, depremden etkilenen vatandaşlarımızın sosyal durumlarının güçlendirilmesi ve yaralarının sarılmasına destek olunmasını hedefleyen “Gülümse Yarınlara” projesine destek vermeyi içeriyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rektör   Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin toplumumuzun tüm kesimlerini ilgilendiren konularda Üniversitemizin bilim, eğitim öğretim ve kültür sanat alanlarında her türlü desteği vereceğini ifade etti. Rektörümüz Uslu, Üniversitemiz tarafından sosyal sorumluluk projelerine verilen desteğin aralıksız olarak süreceğini belirtti.

Niğde’de üniversite öğrencilerden köy okulları için proje Niğde’de üniversite öğrencilerden köy okulları için proje

Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Editör: Selim GÖKEL