Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Niğde ili Ulukışla İlçesine "Anadolu Uluslararası Özel Endüstri Bölgesi" ilan edildi. 

18 Mayıs 2023 tarihli 32194 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 

denildi. 

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof.Dr. Cevahir Uzkurt, söz konusu kararı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ; Şehrimiz ve bölgemiz için büyük bir istihdam oluşturacak olan "Anadolu Uluslararası Özel Endüstri Bölgesi " Türkiye'mize, Niğde'mize ve Ulukışla'mıza hayırlı olsun. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. 

UZKURT SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, yapılan seçimlerde halkın ülkenin geleceğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a emanet etmeye yönelik irade ortaya koyduğunu belirterek, “Ben en başta yapılan seçimlerde oy kullanan demokrasinin tercihini yapan bütün herkese şükranlarımı arz ediyorum. Türkiye genelinde malumunuz çıkan sonuç yine bu ülkenin geleceğini, yarınlarını dün olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, vatandaşımız emanet etmeye yönelik irade ortaya koymuştur. 14 Mayıs’ta yapılan seçimler ikinci tura kaldı. 28 Mayıs’ta da halkımız son noktayı koyacaktır. Zaten cümlenin nasıl tamamlanacağını da az çok sinyalini vermiştir. Açık ara farklı şekilde süreci cumhurbaşkanımız yine göğüslemiştir. Ben onun içinde bütün vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi. 

ARTIK NİĞDE İÇİN EZBERLERİ BOZMANIN ZAMANI GELDİ
Açıklamasının devamında Niğde için ezberleri bozma zamanının geldiğini belirten Uzkurt, “Niğde özelinde yaşadığımız seçim süreci ve kampanyamız bizim için mutluluk vericiydi. Onun için Niğdelilere teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Seçim kampanyası sürecinde hem de seçimde çok güzel anlara şahit olduk. Birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci yaşadık. Cumhur İttifakı olarak 2 milletvekilliğini tekrar tebliğ etti vatandaşlarımız. Ak Parti’yi temsilen de Niğde’yi temsil edecek milletvekili olarak da bizi görevlendirdi. 
Ben şunu açık bir şekilde ifade edeyim. Niğde için artık ezberleri bozmanın zamanı geldi. Ben size daha önce seçim kampanyası sürecinde de hem bürokraside sürecinde yaptığım görevler itibariyle bahsetmiştim, Niğde’de yapacak çok şeyin olduğunu ifade etmiştim. Bundan sona bu görevi halkımız bizim sırtımıza yüklemiş oldu” dedi. 

Kariyer günlerinin konuğu Kaymakam Çam oldu Kariyer günlerinin konuğu Kaymakam Çam oldu

Editör: TE Bilişim