Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ulukışla İlçe Başkanlığı tarafından Bayrağa Saygı Yürüyüşü ve Konseri düzenlendi. Düzenlenmiş olan konsere Ülkü Ocakları Niğde İl Başkanı, MHP Niğde İl Başkanı katılırken misafir olarak Pozantı Belediye Başkanı, Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı da katıldı. Çok sayıda Ulukışla'lının da katılım gösterdiği yürüyüş ve konserde Albayrağımız'a vurgu yapıldı.


Yapılan yürüyüşün ardından Ulukışla Kervansaray'da düzenlenen programa geçildi. Programda ilk önce tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Ardından Ülkü Ocakları Ulukışla İlçe Başkanı Feti GÜRIŞIK vatanımızın içinde bulunduğu durumdan ve millet, bayrak kavramlarından bahsetti. Ülkücü hareketin kutsaliyetine de değinen Feti GÜRIŞIK katılımcılara teşekkür etti.



Sonrasında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Niğde İl Başkanı Yunus KIZIL konuşma yaptı. Yine Vatan, Millet ve Bayrak kavramlarından bahseden Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanımız Yunus KIZIL "Daha önceki konuşmalarımda dediğim gibi Ülkücü Hareket olarak bayrağımıza yan gözle bakanın gözünü çıkarır, albayrağımıza el uzatanın elini kırarız." dedi. Programın devamında Ozan Arif ATILGAN sahne aldı.



Editör: TE Bilişim