Ulukışla ilçe Kaymakamı Osman Şahin ilgili Kurum müdürleri ile birlikte köy ziyaretleri kapsamında Porsuk ve Darboğaz köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorun istek ve taleplerini dinledi. Kaymakam ayrıca Darboğaz köyünde bulunan okulu da gezerek incelemelerde bulundu.

Köylülerle sohbet eden kaymakam Osman Şahin köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek ilçeye bağlı köylerin sorunlarının çözümü için kaymakamlık olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kaymakam Şahin; “Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte köylerin sorunlarını yerinde göreceğiz. Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olarak sorunların çözümlerini bulmak. Köylerdeki eksikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır” dedi.

Kaymakam Şahin ve beraberindekilerin köylerine yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren köylüler, “Devlet büyüklerimizin köyümüze gelerek bizler ile ilgilenmeleri ve sorunlarımızı dinlemeleri bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah İlçemize geldiği günden beri çalışkanlığıyla adından sıkça söz ettiren kaymakamımız sayesinde refah düzeyi çok daha yüksek şekilde yaşarız” şeklinde konuştular.

Editör: TE Bilişim