Ulukışla Kaymakamlığı Üniversite öğrencileri ile halk arasında sıcak ve samimi ortamı sağlamak sorun ve önerilerini dinlemek, öğrenci iletişimini güçlendirmek amacıyla Urfa Sıra Gecesi düzenlendi.




       Ulukışla Gençlik ve Spor İlçe Müdürülüğü Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Urfa Sıra Gecesine Kaymakam Ferhat Atar, Belediye Başkanı Hacı Avşar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Arif Serhat Tunçtan, İlçe Emniyet Amiri Mahmut Önder Aygördü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, İl Genel Meclisi Üyeleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Uçar, Siyasi Parti temsilcileri ile Ulukışla Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve Ulukışla'daki kamu kurum ve kuruluşları ile okulların yöneticileri katıldı.


      Katılımcıların doyasıya eğlendikleri sıra gecesinde renkli dakikalar yaşandı. Soğuk ve karlı bir Ulukışla akşamında gönülleri ısıtan Urfa Sıra Gecesi Ekibi, müzik eşliğinde çiğ köfte yoğurdular. Katılımcılara çiğ köfte ikram eden Kaymakam Ferhat ATAR, bu tür etkinliklerle moral ve motivasyon günlerine önem verdiklerini belirtti. Gecenin ardından Ulukışla Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile sohbet eden Ulukışla Kaymakamı Ferhat ATAR, öğrencilerin sorunlarını dinlerken sorunlarına anında çözüm ürettiklerini ve öğrencilerin her türlü sıkıntılarında sürekli yanlarında oldukları mesajını verdi.

Katılımcılara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çay ikram edilmesinin ardından Sıra Gecesi sona erdi.












Editör: TE Bilişim